; Bra pris. Legitimerade Tandläkare. Akut tandvård i Stockholm | Bandhagen Dental Care

Prislista - Tandvård

Vad kommer ditt besök att kosta!

Varje tandläkarmottagning kan välja att sätta sina egna priser, referenslistan är det högsta belopp som staten ersätter. Det innebär att man som patient kan behöva betala mellanskillnaden om mottagningens pris är högre än statens referenslista.

För att kunna ge dig en exakt prisuppgift behöver vi först undersöka din mun och ditt tandvårdsbehov. Därför är det viktigt att du ser priserna i prislistan som en vägledning.

I kostnadsförslaget som du får vid undersökningstillfället ser du tydligt våra priser och referenspriser, dessa är beslutade av Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket. Referenspriset styr vilken ersättning du som är vuxen kan få via Tandvårdsstödet, vilket gör att du i vissa fall bara behöver betala en del av kostnaden själv vid större behandlingar.

Tandvårdsstödet gäller alla vuxna från 24 år och består av ett allmänt tandvårdsbidrag, ATB, ett högkostnadsskydd och ett särskilt tandvårdsbidrag, STB.

Vi är anslutna till försäkringskassan och därmed följer även deras referensprislista på det mesta. Vardagar efter kl 18:00 samt helger tillkommer ett akuttillägg.

Vi är en kontantfri klinik och fakturerar ej. Betalning kan göras endast med kreditkort och Swish . Betalning sker efter varje besök men det går även att delbetala . Vi samarbetar med Payzmart och Wasa Kredit för eventuell avbetalningsplan, med tillhörande kreditprövning. Vi måste tyvärr debitera 500 kr/timme för uteblivande eller återbud senare än 24 timmar före bokad tid oavsett anledning. Detta faktureras via Payzmart med tillhörande kreditprövning.

Åtgärd

Priser

Undersökning
(inkl.4 rtg-bilder, kostnadsförslag och rådgivning)
900 kr
Panoramaröntgen OPG 620 kr
Röntgenbild /st 92 kr
Tandstenborttagning 950-1200 kr
Tandstenborttagning, mer omfattande 1500 kr
Enytsfyllning, komposit och övriga material 775 - 980 kr
Flerytsfyllning samma tand, komposit och övriga material 1200 - 1700 kr
Akut Behandling 450 - 1565 kr
Tanduttagning (enkel) 1300 kr
Tanduttagning (komplicerad) 2200 kr
Rotfyllning (1-2 rotkanaler) 4200 - 4900 kr
Rotfyllning (3-4 rotkanaler) 6100 - 6900 kr
Hel proteser inkl. proteständer 10500 kr
Implantat inklusive operation och krona från 15000 kr
Bettskena 4100 kr
Tandblekning över och underkäke 1995 kr
Garantier
Vi lämnar ett års garanti på avtagbar protetik, två år på fast implantatburen protetik och fem år på fast tandburen protetik.

Behovet av omgörning måste vara objektivt påvisbart.

Kompositfyllning, utförd på korrekta indikationer och utan förbehåll, som inom en två-årsperiod kräver omgörning ersätts utan kostnad med ny fyllning. Garantin gäller endast en omgörning och omfattar inte kompositkrona.

När patient så önskar lämnas intyg om material som använts vid protetiska arbeten och vid fyllningar.