Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Botox  Älvsjö

Botox  Älvsjö

Visste du att vi även erbjuder behandling med Botox Älvsjö som din tandläkare? Javisst och till oss är du välkommen för en trygg och säker behandling med Botox. När du önskar att bli av med rynkor så är du välkommen att komma till oss. Berätta gärna hur vi kan hjälpa dig. Vi är tandläkare som kan allt om ansiktets anatomi, vi känner till hur muskler och nerver är sammansatta i ansiktet och kan därför hjälpa dig när du önskar att helt och hållet bli fri från rynkor i ansiktet.

Detta kan Botox avhjälpa:

  • rynkor i pannan
  • rynkor vid skattkråkor vid ögonen
  • rynka över läppar
  • nervryckningar var som helst i ansiktet
  • rynkor på halsen
  • rynkor i dekolletage

Boka in ett första besök separat för en behandling med Botox eller boka in Botox i samband med ditt tandläkarbesök så går du från vår tandläkarmottagning i  Älvsjö med färre rynkor i ansiktet eller halsen.

Vad är Botox?

En del undrar om det är farligt att injicera Botox i ansiktet, därför berättar vi vad Botox är och hur det verkar. Botox är en förkortning av Clostridium botulinum neurtoxin. Ordet toxin på slutet av namnet tyder på att det är ett slags gift, och det är enkelt uttryckt ett nervgift. Det gör så att nerven, där vi injicerar det slappnar av och inte bildar någon rynka i ansiktet eller på halsen. Detta nervgift injicerar vi i små, små doser som inte är farligt.

I medicinska sammanhang använder man botox i muskler för att stilla kramper i fötter och händer. Är det så att man har nervryckningar eller kramper i musklerna så lindrar Botox. Av en händelse upptäckte en läkare att hennes patient bad om att få upprepade behandlingar med Botox, då hon märkte att rynkorna som hon brukade ha i ansiktet försvann. Sedan var sagan om Botox all.

Använd dig av Botox för ditt utseende

Kvinnor och män världen över har sedan dess använt sig av behandling med Botox för att få det utseende som de önskar. Det är också ett enkelt sätt att slippa ovälkomna rynkor. Du behöver inte lägga dig på operationsbordet. Efteråt kan du återgå till jobbet och vardagens sysslor. Du behöver inte vara sjukskriven efter en behandling med Botox. Däremot bör du inte träna hårt eller anstränga dig fysiskt. En promenad är däremot alltid bra.

Botox är effektivt mot rynkor, då vi med tiden inte har lika elastisk hud som när vi är nyfödda. Under årens lopp åldras huden. När vi rynkar pannan, ler eller gör andra miner, så rynkar sig huden i ansiktet naturligt. Med tiden bildas en rynka där huden återkommande skrynklar ihop sig. När vi behandlar stället för rynkan med Botox så får Botox nerverna i ansiktet att slappna av. Den rynkar sig inte längre och du slipper rynkan just där.

Så ta kontakt med oss för att få en fin behandling med Botox i Älvsjö. Du kommer inte att ångra dig, hos oss får du ett tryggt bemötande och rådgivning. Vi svarar gärna på alla din frågor.