Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Botox Årsta

Botox Årsta

Visste du om att hos oss kan du få behandling med Botox i Årsta? Vi som är tandläkare är också specialister på ansiktets anatomi och känner till var muskler och nerver sitter, i ansiktet och halsen. Därför är du välkommen till vår tandläkarklinik när du önskar få en behandling med Botox.

När du får behandling med Botox av din tandläkare får du en trygg och säker behandling. 

På många andra skönhetssalonger är det inte säkert att det arbetar någon kvalificerad sjuksköterska. Tyvärr är skönhetsbranschen en mycket oreglerad bransch. Det är inte alls säkert att de som utger sig för att vara sjuksköterskor är det. Och om du får ett pris som är långt under de priser som andra tar, bör du vara mycket försiktig att låta dem ge dig sådana behandlingar. Det är inte säkert.

Trygg behandling med Botox i Årsta

Vi som är tandläkare och tandsköterskor har en lång utbildning till tandläkare bakom oss. Under våra studier har vi fått lära oss allt om injektioner, hur ansiktet är utformat och hur muskler och nerver sitter ihop. När du får Botox av oss på vår tandläkarmottagning i Årsta kan du vara trygg med att vi vet exakt hur vi ska göra för bästa tänkbara resultat. Och du kommer att häpna över resultatet som ger effekt direkt. Vi är duktiga på det vi gör.

Detta kan Botox avhjälpa:

  • rynkor i pannan
  • rynkor vid skattkråkor vid ögonen
  • rynka över läppar
  • nervryckningar var som helst i ansiktet
  • rynkor på halsen
  • rynkor i dekolletage

Hur fungerar Botox?

En del undrar om det är farligt att injicera Botox i ansiktet, därför berättar vi vad Botox är och hur det verkar. Botox är en förkortning av Clostridium botulinum neurtoxin. Ordet toxin på slutet av namnet tyder på att det är ett slags gift, och det är enkelt uttryckt ett nervgift. Det gör så att nerven, där vi injicerar det slappnar av och inte bildar någon rynka i ansiktet eller på halsen. Detta nervgift injicerar vi i små, små doser som inte är farligt.

I medicinska sammanhang använder man botox i muskler för att stilla kramper i fötter och händer. Är det så att man har nervryckningar eller kramper i musklerna så lindrar Botox. Av en händelse upptäckte en läkare att hennes patient bad om att få upprepade behandlingar med Botox, då hon märkte att rynkorna som hon brukade ha i ansiktet försvann. Sedan var sagan om Botox all.

Boka in ett första besök separat för en behandling med Botox eller boka in Botox i samband med ditt tandläkarbesök så går du från vår tandläkarmottagning i Årsta med färre rynkor i ansiktet eller halsen.