Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Botox  Bandhagen

Botox  Bandhagen

Välkommen till en behandling med Botox i Bandhagen. Vi är nämligen specialister på ansiktets anatomi och vet var muskler och nerver sitter, både i ansiktet och halsen. Därför kan vi ge Botox i Bandhagen av hög kvalitet. Det är säkrare att vi som är tandläkare och tandsköterskor ger dig behandling med Botox om du vill att en rynka ska försvinna, än på många andra skönhetssalonger där det inte arbetar någon kvalificerad sjuksköterska.

Vi har en lång utbildning till tandläkare bakom oss. Under våra studier har vi fått lära oss allt om injektioner, hur ansiktet är utformat och hur muskler och nerver sitter ihop. När du får Botox av oss i Bandhagen på vår tandläkarmottagning kan du vara trygg med att vi vet exakt hur vi ska göra för bästa tänkbara resultat. Och du kommer att häpna över resultatet som ger effekt direkt. Vi är duktiga på det vi gör och kan mäta effekter på Botox som vi ger våra kunder.

Boka behandling med Botox i Bandhagen

Boka in ett första besök separat för en behandling med Botox eller boka in Botox i samband med ditt tandläkarbesök så går du från vår tandläkarmottagning i Bandhagen med färre rynkor i ansiktet eller halsen.

Detta kan Botox avhjälpa:

  • rynkor i pannan
  • rynkor vid skattkråkor vid ögonen
  • rynka över läppar
  • nervryckningar var som helst i ansiktet
  • rynkor på halsen
  • rynkor i dekolletage

En del undrar om det är farligt att injicera Botox i ansiktet, därför berättar vi vad Botox är och hur det verkar. Botox är en förkortning av Clostridium botulinum neurtoxin. Ordet toxin på slutet av namnet tyder på att det är ett slags gift, och det är enkelt uttryckt ett nervgift. Det gör så att nerven, där vi injicerar det slappnar av och inte bildar någon rynka i ansiktet eller på halsen. Detta nervgift injicerar vi i små, små doser som inte är farligt.

I medicinska sammanhang använder man botox i muskler för att stilla kramper i fötter och händer. Är det så att man har nervryckningar eller kramper i musklerna så lindrar Botox. Av en händelse upptäckte en läkare att hennes patient bad om att få upprepade behandlingar med Botox, då hon märkte att rynkorna som hon brukade ha i ansiktet försvann. Sedan var sagan om Botox all. Så när du önskar att bli av med rynkor är Botox den mest effektiva metoden.

Fördelar med Botox jämfört med plastikoperation

Jämför man en behandling med Botox mot en plastikoperation, kan man enkelt komma fram till att behandling med Botox är mycket billigare. En plastikoperation kan gå på mellan 60000-100000 kronor, medan en behandling med Botox kostar mellan 3000-5000 kronor. Vid en plastikoperation behöver du minst en månads sjukskrivning och konvalescens. Med en Botoxbehandling kan du i princip gå tillbaka till jobbet efteråt. Du behöver inte sjukskriva dig. 

Däremot bör du inte träna hårt efteråt, eller arbeta med något belastande och tungt. Det bästa är om du kan ta det lugnt, kanske gå ut och gå eller arbeta med något mer stillasittande. Men du blir inte sjuk av behandlingen med Botox.

Välkommen till ett första besök hos oss för en rådgivning kring Botox och hur vi kan hjälpa dig.