Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Botox Enskede

Botox Enskede

Vi erbjuder även Botox i Enskede. En effektiv behandling med Botox kan du få när du ändå besöker vår tandläkarmottagning. 

Som tandläkare är vi nämligen specialister på ansiktets anatomi och känner till var muskler och nerver sitter, både i ansiktet och halsen. Därför kan vi ge Botox i Enskede med hög kvalitet. Det är säkrare att låta oss ge dig Botox om du vill att en rynka ska försvinna, än på någon annan skönhetssalong där det inte arbetar någon kvalificerad sjuksköterska.

Vi har en lång utbildning till tandläkare bakom oss. Under våra studier har vi fått lära oss allt om injektioner, hur ansiktet är utformat och hur muskler och nerver sitter ihop. När du får Botox av oss i Enskede på vår tandläkarmottagning kan du vara trygg med att vi vet exakt hur man gör för bästa tänkbara resultat. Och du kommer att häpna över resultatet som ger effekt direkt. Vi är duktiga på behandlingar med Botox och vet hur vi ska få bästa tänkbara resultat på de behandlingar som vi gör för våra kunder.

Allt detta kan en behandling med Botox hjälpa dig med:

  • rynkor i pannan
  • rynkor vid skattkråkor vid ögonen
  • rynka över läppar
  • nervryckningar var som helst i ansiktet
  • rynkor på halsen
  • rynkor i dekolletage

Hur fungerar Botox som vi ger i Enskede?

Om du undrar om det är farligt att injicera Botox i ansiktet, kan vi berättar vad Botox är och hur det verkar. Botox är en förkortning av Clostridium botulinum neurtoxin. Ordet toxin på slutet av namnet visar på att det är ett slags gift, och det är enkelt uttryckt ett nervgift. Det gör så att nerven, där vi injicerar det slappnar av och helt enkelt slutar bildar den rynka i ansiktet eller på halsen som du vill ska försvinna. Botox injicerar vi i små, små doser och som inte är farligt för dig. Annars skulle vi inte rekommendera denna slags behandling.

I medicinska sammanhang använder man ofta botox för att stilla kramper i fötter och händer som kan drabba patienter. Nervryckningar eller kramper i musklerna kan lindras av Botox. Av en händelse upptäckte en läkare att hennes patient bad om att få upprepade behandlingar med Botox, då patienten som annars hade ofrivilliga nervryckningar i ansiktet, märkte att rynkorna i ansiktet försvann. Sedan var sagan om Botox all.

Boka in ett första besök separat för en behandling med Botox eller boka in Botox i samband med ditt tandläkarbesök så går du från vår tandläkarmottagning i Enskede med färre rynkor i ansiktet eller halsen.