Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Botox Farsta

Botox Farsta

Förutom tandvård, erbjuder vi även behandling med Botox i Farsta. Vi har en lång utbildning till tandläkare bakom oss. Under våra studier har vi fått lära oss allt om injektioner, hur ansiktet är utformat och hur muskler och nerver sitter ihop. När du får Botox av oss i Farsta på vår tandläkarmottagning kan du vara trygg med att vi vet exakt hur vi ska göra för bästa tänkbara resultat. Och du kommer att häpna över resultatet som ger effekt direkt. Vi är duktiga på det vi gör och kan mäta effekter på Botox som vi ger våra kunder.

Vi är nämligen specialister på ansiktets anatomi och vet var muskler och nerver sitter, både i ansiktet och halsen. Därför kan vi ge Botox i Farsta med hög kvalitet. Det är säkrare att låta oss ge dig Botox om du vill att en rynka ska försvinna, än på många andra skönhetssalonger där det inte arbetar någon kvalificerad sjuksköterska.

Så kan vi hjälpa dig med vår behandling med Botox:

  • vi kan avlägsna rynkor i pannan
  • vi tar bort rynkor vid skattkråkor vid ögonen
  • vi får rynkor över läppar att försvinna
  • vi kan lindra nervryckningar var som helst i ansiktet
  • ta bort rynkor på halsen
  • få rynkor i dekolletage att försvinna

Är Botox farligt?

En del undrar om det är farligt att injicera Botox i ansiktet, därför berättar vi vad Botox är och hur det verkar. Botox är en förkortning av Clostridium botulinum neurtoxin. “Toxin” i slutet på hela namnet tyder på att det är ett slags gift, och enkelt uttryckt är det faktiskt ett slags nervgift. Rätt använt gör det så att nerven, där vi injicerar det, slappnar av. På så sätt slutar nerven att ge en rynka i huden. Detta nervgift injicerar vi i mycket små, små doser som inte alls är farligt.

I medicinska sammanhang använder man botox i muskler för att stilla kramper i fötter och händer. Är det så att man har nervryckningar eller kramper i musklerna så lindrar Botox. Av en händelse upptäckte en läkare att hennes patient bad om att få upprepade behandlingar med Botox, då hon märkte att rynkorna som hon brukade ha i ansiktet försvann. Sedan var sagan om Botox all.

Boka in ett första besök separat för en behandling med Botox eller boka in Botox i samband med ditt tandläkarbesök så går du från vår tandläkarmottagning i Farsta med färre rynkor i ansiktet eller halsen.