Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Botox Högdalen

Botox Högdalen

Har du funderat öv er att använda botox? Som du säkert redan vet så att Botox bland det absolut mest effektiva sättet att bli av med oönskade rynkor. Så bor du i Högdalen och söker en klinik som ger Botox i Högdalen på ett tryggt och säkert sätt är du mer än välkommen till vår tandläkarklinik. Vi finns i Högdalen och erbjuder Botox till våra patienter. Vill du få Botox i samband med ett tandläkarbesök eller vill du boka en enskild tid för det? Du är välkommen att göra både och.

Är det överraskande att en tandläkare ger Botox? Egentligen är det inte så konstigt. Vi som är tandläkare har en lång utbildning bakom oss där vi har lärt oss allt om ansiktets anatomi och hur nerverna sitter i ansiktet. Vi kan allt om hur det fungerar att injicera i kroppen och hur det fungerar. Att använda Botox är inte något som är nytt för oss. Detta är vårt specialistområde och som vi är experter om.

Så finns du i Högdalen är du välkommen att komma till oss för att få Botox i Högdalen.

Vad är Botox?

Detta kan Botox avhjälpa:

  • rynkor i pannan
  • rynkor vid skattkråkor vid ögonen
  • rynka över läppar
  • nervryckningar var som helst i ansiktet
  • rynkor på halsen
  • rynkor i dekolletage

En del undrar om det är farligt att injicera Botox i ansiktet, därför berättar vi vad Botox är och hur det verkar. Botox är en förkortning av Clostridium botulinum neurtoxin. Ordet toxin på slutet av namnet tyder på att det är ett slags gift, och det är enkelt uttryckt ett nervgift. Det gör så att nerven, där vi injicerar det slappnar av och inte bildar någon rynka i ansiktet eller på halsen. Detta nervgift injicerar vi i små, små doser som inte är farligt.

I medicinska sammanhang använder man botox i muskler för att stilla kramper i fötter och händer. Är det så att man har nervryckningar eller kramper i musklerna så lindrar Botox. Av en händelse upptäckte en läkare att hennes patient bad om att få upprepade behandlingar med Botox, då hon märkte att rynkorna som hon brukade ha i ansiktet försvann. Sedan var sagan om Botox all.

Berätta vad du önskar mest av allt

Boka in ett första besök separat för en behandling med Botox eller boka in Botox i samband med ditt tandläkarbesök så går du från vår tandläkarmottagning i Högdalen med färre rynkor i ansiktet eller halsen.

När du vill få det utseende som du önskar är Botox bland det allra bästa som du kan välja. Bli av med kråksparkarna kring ögonen, rynkor ovanför munnen, rynkor i pannan med mera. Du kan även slippa rynkor i halsen eller i dekolletaget om du önskar det. Vi tillmötesgår dina önskemål och kan ge goda råd och tips för ett förbättrat utseende.