Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Botox Huddinge

Botox Huddinge

Vi som har en tandläkarklinik i Huddinge erbjuder även behandling med Botox i Huddinge som din tandläkare! 

Vi är nämligen specialister på ansiktets anatomi och känner till exakt var muskler och nerver sitter, både i ansiktet och halsen. Och vi kan ge behandlingar med Botox i Huddinge av hög kvalitet. Det är säkrare att låta oss ge dig Botox om du vill att en rynka ska försvinna, än på många andra skönhetssalonger där det inte arbetar någon kvalificerad sjuksköterska.

Vi har en lång utbildning till tandläkare bakom oss. Under våra studier har vi fått lära oss allt om injektioner, hur ansiktet är utformat och hur muskler och nerver sitter ihop. När du får Botox av oss i Huddinge – på vår tandläkarmottagning – kan du vara säker över att vi vet exakt hur vi ska göra för bästa tänkbara resultat. Och du kommer att häpna över ett direkt resultat. Vi är duktiga på det vi gör och kan mäta effekter på Botox som vi ger våra kunder.

Vad hjälper Botoxbehandlingar till med?

Vanliga områden att sätta in botox

  • Botox kan avhjälpa rynkor i pannan
  • Botox kan avhjälpa rynkor vid skattkråkor vid ögonen
  • Botox kan avhjälpa rynka över läppar
  • Botox kan avhjälpa nervryckningar var som helst i ansiktet
  • Botox kan avhjälpa rynkor på halsen
  • Botox kan avhjälpa rynkor i dekolletage

Hur fungerar egentligen Botox?

En del undrar om det är farligt att injicera Botox i ansiktet, därför berättar vi gärna om vad Botox är och hur det verkar i våra kroppar. Botox är en förkortning av Clostridium botulinum neurtoxin. Ordet toxin på slutet av namnet tyder på att det är ett slags gift, och det är enkelt uttryckt ett nervgift. Det gör så att nerven, där vi injicerar det slappnar av och inte bildar någon rynka i ansiktet eller på halsen. Detta nervgift injicerar vi i små, små doser som inte är farligt.

I medicinska sammanhang använder man botox i muskler för att stilla kramper i fötter och händer. Är det så att man har nervryckningar eller kramper i musklerna så lindrar Botox. Av en händelse upptäckte en läkare att hennes patient bad om att få upprepade behandlingar med Botox, då hon märkte att rynkorna som hon brukade ha i ansiktet försvann. Sedan var sagan om Botox all.

Boka in ett första besök separat för en behandling med Botox eller boka in Botox i samband med ditt tandläkarbesök så går du från vår tandläkarmottagning i Huddinge med färre rynkor i ansiktet eller halsen.

Därför ska ni komma till oss för botoxbehandlingar nära Huddinge!

Oavsett om du är ny eller van användare av botox, så är det otroligt viktigt att gå till en specialist.

Med oss garanterar vi 100% kundnöjdhet och kan försäkra er om att vår personal er certifierade och utbildade, båda för din trygghet och för att ditt slutresultat ska bli som du önskar!

Se gärna våra före och efterbilder och bedöm själv!

Hitta till vår mottagning för botoxbehandlingar från Huddinge!