Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Botox  Stureby

Botox  Stureby

Bor du i Stureby och önskar dig en behandling med Botox? Vi är en tandläkarklinik som finns i  Stureby. Till oss är du mer än välkommen för en behandling med Botox när du vill det. Vi som är tandläkare och tandsköterskor är nämligen specialister på ansiktets anatomi och vi vet var muskler och nerver sitter, både i ansiktet och halsen. Därför kan vi ge behandlingar med Botox i Stureby – och med mycket hög kvalitet. 

På vår tandläkarklinik kan du få säkra behandlingar med Botox. Det är säkrare att låta oss ge dig Botox om du vill att en rynka ska försvinna, än på många andra skönhetssalonger där det inte arbetar någon kvalificerad sjuksköterska.

Få Botox i Stureby av din tandläkare

Vi har en lång utbildning till tandläkare bakom oss. Som tandläkare vet vi allt om injektioner och hur ansiktet är utformat, hur muskler och nerver sitter ihop. Med oss får du en trygg och säker behandling med Botox i Stureby på vår tandläkarmottagning. Vi vet exakt hur vi ska göra för bästa tänkbara resultat. Och du kommer att häpna över resultatet som ger effekt direkt. Vi är duktiga på det vi gör och kan mäta effekter på Botox som vi ger våra kunder. Boka in ett första besök separat för en behandling med Botox eller boka in Botox i samband med ditt tandläkarbesök så går du från vår tandläkarmottagning i Stureby med färre rynkor i ansiktet eller halsen.

Detta kan Botox avhjälpa:

  • rynkor i pannan
  • rynkor vid skattkråkor vid ögonen
  • rynka över läppar
  • nervryckningar var som helst i ansiktet
  • rynkor på halsen
  • rynkor i dekolletage

Hur kan Botox hjälpa dig?

En del undrar om det är farligt att injicera Botox i ansiktet, därför berättar vi vad Botox är och hur det verkar. Botox är en förkortning av Clostridium botulinum neurtoxin. Ordet toxin på slutet av namnet tyder på att det är ett slags gift, och det är enkelt uttryckt ett nervgift. Det gör så att nerven, där vi injicerar det slappnar av och inte bildar någon rynka i ansiktet eller på halsen. Detta nervgift injicerar vi i små, små doser som inte är farligt.

I medicinska sammanhang använder man botox i muskler för att stilla kramper i fötter och händer. Är det så att man har nervryckningar eller kramper i musklerna så lindrar Botox. Av en händelse upptäckte en läkare att hennes patient bad om att få upprepade behandlingar med Botox, då hon märkte att rynkorna som hon brukade ha i ansiktet försvann. Sedan var sagan om Botox all.

Ta gärna kontakt med oss och boka in en första konsultation med oss!