Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Fillers Älvsjö

Fillers Älvsjö

Visste du att vi ger effektiva behandlingar med Fillers i Älvsjö? Vi erbjuder alla som önskar fylligare läppar, kinder eller få bort påsar under ögonen Fillers med naturligt hyaluronsyra, som är kroppens eget ämne. 

Förut gav man Fillers med kemiska ämnen, som rentav var skadligt för kroppen. Men våra Fillers innehåller kroppsegna ämnen och således helt ofarligt.

Med våra Fillersbehandlingar kan du få:

  • fylligare läppar så att du får den form på läpparna som du alltid har önskat
  • släta ut rynkor i pannan, till exempel att försvinna. Vi lägger in en liten injektion i rynkan med Fillers som slätar ut rynkan
  • höja kindben som anses vara mycket attraktivt
  • förstärka käkpartiet, många män vill ha en starkare käklinje som är manligt
  • få fylligare ut  kinder om du har insjunkna kinder

Både män och kvinnor kan vilja forma om sitt ansikte och förfina det ansikte man redan har någon gång i livet. 

Våra Fillersbehandlingar kan även trolla bort rynkor, eftersom en injektion “fyller ut” den punkt i ansiktet som en rynka kan åstadkomma. En behandling med Fillers går mycket snabbt och är ofarligt. Många förknippar Fillers med läppförstoring men du kan även få fina resultat på andra ställen i ansiktet. Har du till exempel en nasobialveck, det man brukar kalla för “snorränna” under näsan, så kan Fillers få den att bli mindre uppseendeväckande. Fillers kan även ta bort veck på händerna, halsen, ge bra resultat för hudåkommer eller ärr som man inte ska synas så väl.

Du behöver inte vara sjukskriven efter en behandling med Fillers, men kanske bör avstå från tungt ett fysiskt arbete eller träning efteråt.

Välkommen att ta kontakt med oss, antingen ringa, skicka mail eller boka in en tid för Fillersbehandling direkt online på vår hemsida!