Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Fillers Årsta

Fillers Årsta

Vi erbjuder effektiva behandlingar med Fillers i Årsta. Har du alltid önskat dig fylligare läppar, kinder eller släta ut påsar under ögonen? 

Våra Fillers innehåller enbart naturligt hyaluronsyra, som är kroppens eget ämne. Förut innehöll Fillers kemiska ämnen, som rentav var skadligt för kroppen. Men våra Fillers innehåller endast kroppsegna ämnen och är således helt ofarligt.

Välj vilket resultat som du önskar få med vår Fillersbehandling:

  • fylla ut läppar till den form som du alltid har önskat
  • släta ut rynkorna i pannan, vid munnen eller ögonen. Vi lägger in en liten injektion i rynkan med Fillers som slätar ut rynkan
  • fylla kindknotor så de blir mer markanta
  • förstärka käkpartiet, som många män önskar och som anses vara manligt
  • fylla ut insjunkna kinder som kan uppstå om man går ner mycket i vikt

Både män och kvinnor kan vilja forma om sitt ansikte. Inte så att det blir helt oigenkännligt, utan förfina det ansikte man redan har. Det kan även trolla bort rynkor, eftersom en injektion “fyller ut” den punkt i ansiktet som en rynka åstadkommer. En behandling med Fillers går mycket snabbt och är ofarligt. Du behöver inte vara sjukskriven efter en behandling med Fillers, men kanske bör avstå från tungt fysiskt arbete och träning. En promenad däremot i solen efteråt stärker hälsan och är bara bra på många sätt.

Många förknippar Fillers med läppförstoring men du kan även få fina resultat på andra ställen i ansiktet. Har du till exempel en nasobialveck, det man brukar kalla för “snorränna” under näsan, så kan Fillers få den att bli mindre uppseendeväckande. Fillers kan även ta bort veck på händerna, halsen, ge bra resultat på ärr som man inte vill ska synas så väl.

Välkommen att ta kontakt med oss, antingen ringa, skicka mail eller boka in en tid för Fillersbehandling direkt online på vår hemsida!