Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Fillers Enskede

Fillers Enskede

Visste du att vi ger effektiva behandlingar med Fillers i Enskede? Vi erbjuder alla som önskar fylligare läppar, kinder eller vill släta ut påsar under ögonen Fillers med naturligt hyaluronsyra, som är kroppens eget ämne. Förut gav man Fillers med kemiska ämnen, som rentav var skadligt för kroppen. Men våra Fillers innehåller kroppsegna ämnen och således helt ofarligt.

En behandling med Fillers kan:

  • ge fyllning i läppar så att du får den form på läpparna som du alltid har önskat
  • få rynkor i pannan, till exempel att försvinna. Vi lägger in en liten injektion i rynkan med Fillers som slätar ut rynkan
  • höja attraktiva kindknotor som är mycket attraktivt
  • förstärka käkpartiet, många män vill ha en starkare käklinje som är manligt
  • fylla ut insjunkna kinder som kan uppstå om man går ner mycket i vikt

Fillers i Enskede för män och kvinnor!

Både män och kvinnor kan vilja forma om sitt ansikte. Inte så att det blir helt oigenkännligt, utan förfina det ansikte man redan har. Det kan även trolla bort rynkor, eftersom en injektion “fyller ut” den punkt i ansiktet som en rynka åstadkommer. En behandling med Fillers går mycket snabbt och är ofarligt. Du behöver inte vara sjukskriven efter en behandling med Fillers, men kanske bör avstå från tungt fysiskt arbete och träning. En promenad däremot i solen efteråt stärker hälsan och är bara bra på många sätt.

Många förknippar Fillers med läppförstoring men du kan även få fina resultat på andra ställen i ansiktet. Har du till exempel en nasobialveck, det man brukar kalla för “snorränna” under näsan, så kan Fillers få den att bli mindre uppseendeväckande. Fillers kan även ta bort veck på händerna, halsen, ge bra resultat för ärr som man inte vill ska synas så väl.

Välkommen att ta kontakt med oss, antingen ringa, skicka mail eller boka in en tid för Fillersbehandling direkt online på vår hemsida!