Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Fillers Farsta

Fillers Farsta

Söker du en behandlare av Fillers i Farsta? Vi som är tandläkare i Farsta erbjuder alla som önskar exempelvis fylligare läppar, kinder eller vill påsar under ögonen Fillers med naturligt hyaluronsyra, som är kroppens eget ämne. 

Förut gav man Fillers med kemiska ämnen, som rentav var skadligt för kroppen. Men våra Fillers innehåller kroppsegna ämnen och således helt ofarligt.

Erbjuder fillers i Farsta

Välj vad du önskar med din Fillersbehandling:

  • fylla ut och förstora läppar så att du får den form på läpparna som du alltid har önskat
  • släta ut rynkor i pannan. Vi lägger in en liten injektion i rynkan med Fillers som effektivt slätar ut den
  • höja kindknotor som ger ett mycket attraktivt utseende
  • förstärka käkpartiet. Många män vill ha en starkare käklinje som anses vara mycket manligt
  • fylla ut insjunkna kinder som det kan bli om du går ner mycket i vikt

Både män och kvinnor kan vilja forma om sitt ansikte i något skede av sitt liv. Nu ger inte Fillers så stor effekt, utan kan endast förfina det ansikte man redan har. 

Välj behandling med fillers

Fillers kan släta ut rynkor, eftersom en injektion “fyller ut” den punkt i ansiktet som en rynka åstadkommer. En behandling med Fillers går mycket snabbt och är definitivt ofarligt. Du behöver inte vara sjukskriven efter en behandling med Fillers, men du kanske bör avstå från tungt fysiskt arbete eller träning efteråt. En promenad i solen däremot efteråt stärker hälsan och är bara bra.

Många förknippar Fillers med läppförstoringar men du kan även få fina resultat på andra ställen i ansiktet. Har du till exempel ett nasobialveck som du inte vill ska synas ås bra, så kan Fillers minska den. Fillers kan även ta bort veck på händer, hals och ge bra resultat för ärr som du inte vill ska synas så väl.

Välkommen att ta kontakt med oss, antingen ringa, skicka mail eller boka in en tid för Fillersbehandling direkt online på vår hemsida!