Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Fillers Högdalen

Fillers Högdalen

Visste du att vi ger effektiva behandlingar med Fillers i Högdalen? Vi erbjuder alla som önskar fylligare läppar, kinder eller släta ut påsar under ögonen. Våra Fillers innehåller endast naturligt hyaluronsyra, som är kroppens eget ämne. Förut innehöll Fillers kemiska ämnen, som rentav var skadligt för kroppen. Men våra Fillers innehåller kroppsegna ämnen som är helt ofarliga.

Behandling med fillers i Högdalen

Med din Fillersbehandling kan du få:

  • fylligare läppar så att du får den form på läpparna som du alltid har önskat
  • minska rynkor i pannan, till exempel att försvinna. Vi lägger in en liten injektion i rynkan med Fillers som slätar ut rynkan
  • höja attraktiva kindknotor som är mycket attraktivt
  • förstärka käkpartiet, många män vill ha en starkare käklinje som är manligt
  • fylla ut insjunkna kinder som kan uppstå om man går ner mycket i vikt

Både män och kvinnor kan vilja forma om sitt ansikte. Inte så att det blir helt oigenkännligt, utan förfina det ansikte man redan har. Det kan även trolla bort rynkor, eftersom en injektion “fyller ut” den punkt i ansiktet som en rynka åstadkommer. En behandling med Fillers går mycket snabbt och är ofarligt. Du behöver inte vara sjukskriven efter en behandling med Fillers, men kanske bör avstå från tungt fysiskt arbete och träning. En promenad däremot i solen efteråt stärker hälsan och är bara bra på många sätt.

Välj var du önskar filler

Många förknippar Fillers med läppförstoring men du kan även få fina resultat på andra ställen i ansiktet. Har du till exempel en nasobialveck, det man brukar kalla för “snorränna” under näsan, så kan Fillers få den att bli mindre uppseendeväckande. Fillers kan även ta bort veck på händerna, halsen, ge bra resultat för hudåkommer eller ärr som man inte ska synas så väl.

Välkommen att ta kontakt med oss, antingen ringa, skicka mail eller boka in en tid för Fillersbehandling direkt online på vår hemsida!