Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Fillers Huddinge

Fillers Huddinge

Söker du efter en behandling med fillers och bor i Huddinge? Vi erbjuder behandling med fillers i Huddinge och ser till så att du blir nöjd. 

Är det så att du önskar få fylligare läppar eller fylla ut insjunkna kinder eller släta ut påsar under ögonen kan en behandling med Fillers avhjälpa allt detta.

Fillers innehåller naturligt hyaluronsyra, som är kroppens eget ämne. Förut innehöll Fillers kemiska ämnen, till och med silikon, som var skadligt för kroppen. Men våra Fillers innehåller endast kroppsegna ämnen och är således helt ofarliga.

Olika behandling med fillers i Huddinge

Välj vilket resultat som du vill ha med din Fillersbehandling:

  • Fillers kan fylla ut läppar så att du får den form på läpparna som du alltid har önskat
  • Filler kan få rynkor i pannan, till exempel att försvinna. Vi lägger in en liten injektion i rynkan med Fillers som slätar ut den
  • Fillers kan höja attraktiva kindknotor och som är mycket attraktivt
  • Fillers kan förstärka käkpartiet, många män vill ha en starkare käklinje som är manligt
  • Fillers kan fylla ut insjunkna kinder som kan uppstå om man går ner mycket i vikt

Både män och kvinnor kan vilja forma om sitt ansikte någon gång i livet. Det behöver ju inte betyda att man blir helt oigenkännligt. Kanske vill man bara förfina det ansikte man redan har. Fillers kan även trolla bort rynkor, eftersom en injektion “fyller ut” den punkt i ansiktet som en rynka åstadkommer.

Ofarligt få fillerbehandling

Den behandling med Fillers som vi erbjuder går mycket snabbt och är fullkomligt ofarlig. Du vet väl om att du inte behöver sjukskriva dig efter en behandling med Fillers? Däremot kanske du bör avstå från tungt fysiskt arbete och träning. En promenad däremot i solen efteråt stärker hälsan och är bara bra på många sätt.

Många förknippar Fillers med stora läppar, men det går även att få andra fina resultat för utseendet. Har du till exempel ett nasobialveck som du skulle vilja bli mindre, så kan Fillers hjälpa dig. Fillers kan även fylla ut ärr i ansiktet så att de blir mindre.

Välkommen att ta kontakt med oss, antingen ringa, skicka mail eller boka in en tid för Fillersbehandling direkt online på vår hemsida!