Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Fillers Stureby

Fillers Stureby

Visste du att vi ger effektiva behandlingar med Fillers i Stureby

Om du önskar få fylligare läppar, slätare kinder eller släta ut påsar under ögonen, kan vi erbjuda behandling med Fillers med ett naturligt hyaluronsyra, som är kroppens eget ämne. Förut gav man Fillers med kemiska ämnen, som rentav var skadligt för kroppen. Men våra Fillers innehåller kroppsegna ämnen och är helt ofarligt.

Välj önskat resultat med din Fillersbehandling:

  • få fylligare läppar så att du får den form på läpparna som du alltid har önskat
  • ta bort rynkor i pannan, till exempel att försvinna. Vi lägger in en liten injektion i rynkan med Fillers som slätar ut rynkan
  • höja kindbenen som anses vara mycket attraktivt
  • förstärka käkpartiet 
  • få fylligare kinder 

Fillers i Stureby för män och kvinnor

Både män och kvinnor kan vilja forma om sitt ansikte någon gång i sitt liv. Det är få som vill ha ett helt oigenkännligt ansikte och det kan inte Fillers göra. Våra behandlingar med Fillser kan däremot förfina det ansiktet. Det kan även trolla bort rynkor, eftersom en injektion “fyller ut” den punkt i ansiktet som en rynka åstadkommer. En behandling med Fillers går mycket snabbt och är ofarligt. Du behöver inte vara sjukskriven efter en behandling med Fillers, men kanske bör avstå från tungt fysiskt arbete och träning. En promenad däremot i solen efteråt stärker hälsan och är bara bra på många sätt.

Många förknippar Fillers endast med läppförstoringar men du kan även få fina resultat på andra ställen på kroppen. Fillers kan även ta bort veck på händerna, halsen, ge bra resultat på ärr i ansiktet. I ansiktet kan du få ett mindre nasobialveck – det man brukar kalla för “snorränna” under näsan. 

Välkommen att ta kontakt med oss, antingen ringa, skicka mail eller boka in en tid för Fillersbehandling direkt online på vår hemsida!