Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Läppförstoring Stockholm

Läppförstoring Stockholm

Önskar du få en läppförstoring och bor i Stockholm? Bandhagen Dental AB erbjuder oss att göra en fin läppförstoring i Stockholm närhelst som du önskar an sådan. Vi gör allt för att du ska få den slags läppförstoring i Stockholm!
Om du har läppar som antingen har minskat i volym sedan du var ung, eller kanske har läppar som du inte är nöjd med, så kan vi enkelt och smärtfritt åtgärda det. Det kostar inte mycket och ingreppet går snabbt. En enda injektion med Filler kan ge dina läppar just den volym som du önskar.

Bästa läppförstoring i Stockholm

Bandhagen Dental AB erbjuder bästa läppförstoringen som du kan tänka dig i Stockholm. Vi är erfarna inom ansiktets anatomi och muskler i ansiktet. Vi är erfarna tandläkare och är specialiserade inom Filler och Botox. Det är mycket säkert att anlita oss när du önskar dig en fin läppförstoring. Vill du enbart öka volymen, eller vill du även forma läpparna på annat sätt? Vi kan åtgärda båda delarna och med en ökad volym får du en annan form på läpparna. Ta gärna kontakt och ställ alla dina frågor till oss om läppförstoring i Stockholm, så besvarar vi gärna dina frågor!

Trygg och säker läppförstoring

Våra Filler består enbart av kroppseget ämne; nämligen hyaluronsyra. Det är helt ofarligt. En injektion med Filler håller normalt i upp till 1 år. Efter det är du välkommen att göra en ny påfyllning med Filler för att läpparna ska ha just den volym eller den form på läpparna, som du önskar.

Detta kan vi göra vid en läppförstoring:

  • Vi kan förstärka och markera amorbågen på läpparna.
  • Du kan få en bredare och större mun.
  • Filler kan återställa läpparnas volym och form som du kanske hade förut.
  • Våra Filler kan jämna ut och göra läpparna mer symmetriska.
  • Om du har skadade läppar så kan vi enkelt återställa dem med Filler.

När du tar kontakt med oss så berättar vi gärna hur en läppförstoring går till. Det är en väldigt enkel behandling och våra sjuksköterskor kan allt om Filler och känner väl till hur Filler fungerar. Våra specialister har gjort det många gånger och lägger precis en lagom dos Filler i dina läppar så att du får just den volym och form på läpparna som du önskar. Därför är det viktigt för oss att få information om dina önskemål om din läppförstoring.

Alla våra läkare och sjuksköterskor är legitimerade och har specialkompetens inom läppförstoring i Stockholm!

Med åldern eller av födseln kan läpparna vara för små

Har du läppar som du inte är nöjd med? Det behöver inte vara så, det går att ordna så att du får de läppar som du alltid har önskat dig. Vi använder läpparna varje dag och ens läppar utgör en stor del av ansiktet. För oss är det viktigt att du är nöjd med ditt utseende. Det ska vara härligt att se sitt eget ansikte i spegeln!

Eller har du läppar som har tappat i volym? Med åldern kommer små, små förändringar i ansiktet. Kanske du hade fylliga läppar när du var yngre? Det händer alla människor. Vi använder ju läpparna när vi pratar, äter, ler och skrattar, vilket gör att läpparna minskar i volym. Det kan vi åtgärda genom att ge läpparna en injektion med Filler som återställer volymen i dem.

Ta kontakt med oss och boka in en tid för konsultation. Det tar inte lång tid och du kan starta din skönhetsresa med oss på Bandhagen Dental!

Välkommen till oss!