Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Tandläkare Älvsjö

Tandläkare Älvsjö

Välkommen till Bandhagen Dental Care! Vi är din tandläkare i Älvsjö och tar emot patienter som kommer till oss av flera olika anledningar. Undrar du om du har fått hål i dina tänder? Är det länge sedan som du var hos en tandläkare senast? Då ska du boka in dig för ett besök hos oss!

Av oss får du sedvanliga tandvårdsundersökningar som både är viktiga i förebyggande syfte och för att du ska få veta att dina tänder har en bra status. Hit kan du komma om du misstänker att du har hål i någon tand eller om du behöver en större åtgärd för din tandhälsa. Vi erbjuder implantat för saknade tänder, åtgärder som förebygger tandlossning eller rotfyllnad. Men vi erbjuder även skönhetsingrepp med både Filler och Botox i Stockholm.

Boka dig hos tandläkare i Älvsjö

Behöver du en bättre tandhälsa och omvårdnad om dina tänder? Vi finns här för dig, närhelst som du behöver en duktig tandläkare i Älvsjö. Ring oss, och boka in dig för en första undersökning av din tandläkare i Älvsjö.

Välj de tjänster som du behöver hos din tandläkare i Älvsjö:

  • en första undersökning av dina tänder
  • tandvård på lång sikt som uppföljning av behandling som du har fått tidigare
  • akut tandvård, om du har fått ont i tänderna, har tappat en plomb, fått hål i någon tand eller infektion i tandköttet, eller ont från en visdomstand
  • långvarig tandsjukvård
  • skönhetsingrepp: 

Har du tandläkarskräck?

Vi har mött patienter som har dåliga erfarenheter av tandläkare som inte har lyssnat på sina patienter. Sådant kan sätta sig som en skräck för de stackars patienterna. Vi har förstått att det kan vara hemskt att ha varit med om det. När de sedan kommer till en annan tandläkare så minns de hur det var förut.

Därför ser vi till att alltid lyssna noga på våra patienter, det du berättar för oss, tar vi hänsyn till och ser till så att ditt besök hos oss, din tandläkare i Älvsjö ska vara ett så smärtfritt och trevligt tandläkarbesök som det bara går. Så när du bokar in dig för ett tandläkarbesök hos din tandläkare här i Älvsjö – berätta gärna om det är så att du har tandläkarskräck, så att vi kan ta särskild hänsyn till dina tidigare erfarenheter och bemöta dig på rätt sätt.

Sänk priset med högkostnadsskyddet

Du vet väl om att du alltid kan använda dig av ett högkostnadsskydd som Försäkringskassan har för varje tandläkarpatient? Det innebär att över en viss nivå, så kan du minska kostnaderna för avancerad tandläkarvård. Det gäller inte ingrepp i tänderna som syftar till att försköna dem, utan gäller medicinsk tandvård som är rimligt för att du ska ha en bra tandhälsa. Det bästa är att läsa mer på Försäkringskassans hemsida.

Ta kontakt med oss för bokning av tid med din tandläkare i Älvsjö!