Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Tandläkare Årsta

Tandläkare Årsta

Välkommen till Bandhagen Dental Care! 

Om det är länge sedan som du var hos en tandläkare är du välkommen att boka in dig för ett första tandläkarbesök hos oss! Vi är din tandläkare i Årsta vi och tar emot barn, unga och äldre som behöver en duktig tandläkare i Årsta.

Vi erbjuder allt från sedvanlig undersökning av dina tänder – som både är viktiga i förebyggande syfte och för att du ska få veta att dina tänder har en bra status – till behandling med implantat, tandbrygga, tandkrona och rotfyllning.

Hit kan du komma om du misstänker att du har hål i någon tand eller om du behöver en större åtgärd för din tandhälsa. Vi erbjuder implantat för saknade tänder, åtgärder som förebygger tandlossning eller rotfyllnad. Men vi erbjuder även skönhetsingrepp med både Filler och Botox i Stockholm.

Boka dig hos tandläkare i Årsta

Hos oss kan du välja flera olika tjänster för allt som har med tänder att göra, tandhälsa och om du önskar bli av någon rynka mellan ögonen, fylligare läppar eller om du vill slippa påsar under ögonen. Vi finns här för dig, närhelst som du behöver en duktig tandläkare i Årsta. Ring oss, och boka in dig för en första undersökning av din tandläkare i Årsta.

Välj de tjänster som du behöver hos din tandläkare i Årsta:

  • en första undersökning av dina tänder
  • tandvård på lång sikt som uppföljning av behandling som du har fått tidigare
  • akut tandvård, om du har fått ont i tänderna, har tappat en plomb, fått hål i någon tand eller infektion i tandköttet, eller ont från en visdomstand
  • långvarig tandsjukvård
  • skönhetsingrepp:
    • Fillers
    • Botox

Hitta till oss från Årsta!

Har du tandläkarskräck?

Vi har mött patienter som har dåliga erfarenheter av tandläkare som inte har lyssnat på sina patienter. Sådant kan sätta sig som en skräck för de stackars patienterna. Vi har förstått att det kan vara hemskt att ha varit med om det. När de sedan kommer till en annan tandläkare så minns de hur det var förut.

Därför ser vi till att alltid lyssna noga på våra patienter, det du berättar för oss, tar vi hänsyn till och ser till så att ditt besök hos oss, din tandläkare i Årsta ska vara ett så smärtfritt och trevligt tandläkarbesök som det bara går. Så när du bokar in dig för ett tandläkarbesök hos din tandläkare här i Årsta – berätta gärna om det är så att du har tandläkarskräck, så att vi kan ta särskild hänsyn till dina tidigare erfarenheter och bemöta dig på rätt sätt.

Sänk priset med tandvårdsbidrag och högkostnadsskyddet

Du vet väl om att du alltid kan använda dig av bidrag och högkostnadsskydd som Försäkringskassan har för varje tandläkarpatient? Det innebär att över en viss nivå, så kan du minska kostnaderna för avancerad tandläkarvård. Det gäller inte ingrepp i tänderna som syftar till att försköna dem, utan gäller medicinsk tandvård som är rimligt för att du ska ha en bra tandhälsa.

Om du vill veta mer om detta har vi svaren på de flesta frågorna gällande bidrag för tandläkare.

Ta kontakt och boka in tid för ett första besök hos din tandläkare i Årsta!