Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Tandläkare Bandhagen

Tandläkare Bandhagen

Har du behov av tandläkarvård? Om du har bitit av en tand, tappat en plomb eller ont i någon tand, så kan du få akut tandläkartid hos oss i Bandhagen!

Välkommen till Bandhagen Dental Care! Vi finns lokalt i Bandhagen och förorterna i södra Stockholm. Som din tandläkare i Bandhagen har vi en hel palett av tandläkartjänster att erbjuda alla i Bandhagen. Hos oss hittar du rimliga priser på våra tandläkarvård. Du kan lista dig hos oss, så kallar vi dig automatiskt till regelbundna tandläkarbesök så behöver du aldrig mer oroa dig över dina tänder.

Därför ska du lista dig hos oss, din tandläkare i Bandhagen:

  • Vi erbjuder både förebyggande tandvård och akut tandvård.
  • Hos oss hittar du bara rimliga priser för dina tandläkarbesök.
  • Du har alltid möjlighet att få högkostnadsskydd när du kommer över en viss nivå för kostnaderna för din tandvård.
  • Vi månar inte bara om din tandhälsa – även om den är jätteviktig och kommer i första hand – men vi bryr oss även om att du ska ha snygga tänder när du ler.
  • Vi ser till helheten när du är vår patient, och bemöter dig på så sätt att du ska känna att du inte bara är vilken patient som helst.

Välj oss som din tandläkare i Bandhagen

Vi erbjuder vår specialisering inom en rad områden som har med tänder att göra. Behöver du implantat eller tandprotes för tänder som du har tappat? Det kan vi åtgärda med metoder som håller i längden. 

Tandimplantat med titanskruvar

Om du önskar tänder som sitter i stället för ett tomt hål i tandraden kan vi erbjuda tandimplantat som ser så äkta ut att du inte ser skillnaden på dina egna tänder och implantatet. De implantat som vi kan erbjuda ger hållbara tänder som sitter fast och som inte lossar. Vi har bra avbetalningsplaner så att du slipper stora kostnader när du påbörjar din behandling med implantat.

Kronor och bryggor

Har du endast en liten tand som du vill ersätta kan vi göra det med en brygga. Den fästs på tänderna direkt intill den tand som fattas. Man måste inte göra implantat om du hellre vill ha en brygga. En enskild krona kan vi göra åt dig om det är så att du har tappat under- eller ovansidan av en tand. Våra kronor ser du inte utan integreras med din tand så att du slipper visa tandkronan när du ler.

Tandlossning

Vi kan både förebygga och åtgärda tandlossning. Med våra behandlingsmetoder behöver du inte vara orolig för att tappa dina tänder. Att ha ett tomt gap i tänderna, är något som många skäms för och det ska du inte behöva göra. Med våra behandlingar för tandlossning kan vi hjälpa dig att bromsa en sådan utveckling.

Boka in dig redan idag och fråga oss om behandlingar mot tandlossning!

Fyllningar och rotfyllning

Har du en tand som behöver rotfyllas eller behöver ny fyllning i din tand? Då ska du boka in dig hos oss så kan vi åtgärda fyllningar i tänder där det behövs. Vi har också effektiv och smärtfri rotfyllning om det är så att du har en död tand som behöver rotfyllas så att du inte får inflammation i den döda tanden.

Tandblekning

Önskar du få tillbaka ditt bländande vita leende? Vi ordnar det åt dig så att du slipper gula eller missfärgade tänder. Med åren kan allas tänder missfärgas. Om du vill det kan du få tillbaka dina vita tänder på nytt. Vi ordnar det antingen om du bokar en särskild tid för det eller i samband med en tandundersökning, så att du kan gå från vår tandläkarmottagning i Bandhagen med fina och vita tänder.

Skönhetsbehandling med Filler och Botox

Önskar du dig fylligare läppar eller höga kindknotor? Vi är specialister på allt som vi har i ansiktet med muskler och nerver. Särskilt ansiktets anatomi är det område som vi har expertis om. Därför kan du komma till oss och få en säker behandling med Filler och Botox.