Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Tandläkare Enskede

Tandläkare Enskede

Behöver du få tag i en tandläkare i Enskede? Vi har tandläkarmottagning nära dig i Enskede och tar emot alla slags patienter. Som din tandläkare i Enskede får du praktiska behandlingar för dina tänder. Vi har breda tjänster för dig som behöver en tandläkare i Enskede.

Vad kan vi då erbjuda?

Om du behöver en akut tandläkartid så har vi generösa öppettider i Enskede. Vi kan behandla en tand som du har bitit av, eller om du har tappat en plomb eller ont i en tand. Alla slags problem med tänder kan vi hjälpa dig med. 

Implantat

Behöver du en långsiktig behandling kan vi erbjuda implantat för saknade tänder. Ett implantat ersätter en saknad tand med en tand av porslin. För att den ska sitta ordentligt med hjälp av en titanskruv i käken. När den sitter som den ska, lägger vi på en tand av porslin, som integreras med resten av dina tänder. Ingen kommer att se att du har ett tandimplantat i munnen.

Tandrygga och tandkrona

Vill du hellre ha ett mindre kostsamt alternativ till ett implantat, så kan vi erbjuda tandbrygga som läggs på tänderna närmast den saknade tanden. På så sätt fyller vi tomrummet med en tandprotes. Har du fått en flisa eller bitit av en tand, kan vi ordna det med en tandkrona. Den integrerar vi också med den gamla tanden, så att ingen ser tandkronan. 

Vi har bra avbetalningsplaner, så fråga oss gärna om avbetalningsplan.

Tandlossning

Om du har problem med tandlossning så kan vi även behandla dig för det. Då kan vi arbeta förebyggande men också åtgärda tandlossning med en effektiv behandling. Ring oss gärna och boka in en tid så att vi kan berätta hur vi kan hjälpa dig med din tandhälsa. 

Invisalign

Behöver du en tandställning, men inte har lust att den ska synas, så kan vi ge behandling med invisalign. En invisalign bygger vi på baksidan av dina tänder. På så sätt syns det inte att du har en tandställning. Dessutom får en tandskena som du kan ha under natten. Behandlingen med Invisalign arbetar vi sedan med under flera år, tills tänderna är precis som du önskar det.

Rotfyllning

Om du har en död tand kan vi göra en praktisk rotfyllning av din tand. Har du drabbats av en dålig tand, så kan vi göra en rotfyllning och rensa upp i den dåliga tanden. Det känns inte när vi behandlar med rotfyllning så du behöver inte oroa dig för någon smärta.

Har du tandläkarskräck?

Berätta gärna för oss om det är så att du har negativa erfarenheter av tidigare tandläkare. Då kan vi bemöta dig på rätt sätt. Hos oss behöver du aldrig vara orolig, vi tar hand om dig så att du känner dig trygg och säker.

Välj de tjänster som du behöver hos din tandläkare i Enskede:

  • en första undersökning av dina tänder
  • tandvård på lång sikt som uppföljning av behandling som du har fått tidigare
  • akut tandvård, om du har fått ont i tänderna, har tappat en plomb, fått hål i någon tand eller infektion i tandköttet, eller ont från en visdomstand
  • långvarig tandsjukvård
  • skönhetsingrepp: 
    • Fillers
    • Botox

Boka in dig redan idag för ett första tandläkarbesök. Vi har bra och generösa öppettider i Enskede.

Hitta till oss från Enskede

Vår mottagning ligger väldigt nära Enskede och om du är i behov av akut tandläkare så kan vi oftast ge dig tid redan samma dag!