Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Tandläkare Farsta

Tandläkare Farsta

Bor du i Farsta och behöver en akut tandläkartid? Vi finns i Farsta och är gärna din tandläkare i Farsta. Boka in dig redan idag och du vet väl om att du kan lista dig hos oss i Farsta? På så sätt så kallar vi dig på regelbundna tandläkarbesök så behöver du inte längre oroa dig för din tandhälsa.

Vi är din tandläkare i Farsta

Som din tandläkare i Farsta får du:

  • förebyggande tandvård och akut tandvård om du behöver snabbt behandling av tandläkare i Farsta
  • rimliga priser för dina tandläkarbesök
  • högkostnadsskydd när du kommer över en viss nivå för kostnaderna för din tandvård
  • omsorg om din tandhälsa – även om den är jätteviktig och kommer i första hand – men vi bryr oss även om att du ska ha snygga tänder när du ler
  • helheten som vår patient, och bemöter dig på så sätt att du ska känna att du inte bara är vilken patient som helst

Boka in dig hos tandläkare i Farsta

Behöver du behandling med implantat eller tandkrona och tandbrygga? Vi har tandläkare som har specialiserat sig inom tandimplantat och kan behandla dig för implantat som fyller ut saknade tänder. Dessa implantat skruvar vi fast i käken och lägger på en porslinstand som du inte kan skilja från dina andra tänder. De ser alltså ut precis som dina andra tänder och ingen kommer att se att du har ett implantat i munnen.

Väljer du hellre en tandbrygga så kan vi behandla dina saknade tänder med en tandbrygga. Då bygger vi en brygga mellan dina andra tänder som ersätter den tand som inte finns där. Det är ett billigare sätt att ersätta en tand, jämfört med implantat. Har du endast en flisa eller översta, eller nedersta delen av en tand som fattas kan vi lägga på en tandkrona. Den gör vi integrerat i den övriga tanden så att ingen ser att det är en tandkrona.

Vi har bra avbetalningsplaner så att du ska slippa stora kostnader precis när du önskar få din behandling med implantat, tandbrygga och tandkrona. Fråga oss gärna om våra avbetalningsplaner!

Akut tandvård i Farsta

Om du behöver hjälp mer akut, så tar vi självklart emot patienter när de behöver som mest hjälp. Vill du läsa mer om hur vi jobbar med akut tandvård?

Vägbeskrivning från Farsta

Erbjuder skönhetsbehandling

Önskar du att få tillbaka dina fina och vita tänder? Vi erbjuder effektiv tandblekning som du kan få antingen om du bokar en tandläkartid för tandblekning separat, eller i samband med att du besöker oss för en sedvanlig tandläkarundersökning. Då kan du gå härifrån med vita och fina tänder igen.

Vi är specialister på hela ansiktets anatomi och har specialistkunskaper inom ansiktets muskler och nerver. Därför kan vi erbjuda skönhetsbehandlingar med Filler och Botox. Om du har påsar under ögonen, eller vill ha fylligare läppar, få tillbaka höga kindknotor så kan vi behandla dem med Filler. Det ger tillbaka ett ungdomligt utseende, eller forma ditt ansikte precis som du önskar. Har du en rynka som du inte vill ha, kan vi behandla med Botox. Även nervryckningar botas med Botox. 

Ring oss eller boka enkelt på vår hemsida så kan du få en första tid för besök. Då kan du berätta vad du önskar och vi kan berätta hur vi kan hjälpa dig med det du behöver.