Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Tandläkare Högdalen

Tandläkare Högdalen

Behöver du få tag i en tandläkare i Högdalen? Ring oss och boka in din tid hos oss. Behöver du få tag i en tandläkare akut? Vi tar emot akuta patienter som har ont, bitit av en tand och som vill komma genast. Det är något som vi har förståelse för och kan erbjuda akuta besök hos tandläkare i Högdalen.

Boka tandläkare i Högdalen

Vi har flera tjänster på vår tandläkarmottagning i Högdalen. Hos oss kan du få allt från mer långsiktiga behandlingar som implantat, tandprotes som till exempel krona, brygga och rotbehandling. Om du behöver rätta till tänder som växer fel, kan vi erbjuda behandling med invisalign – osynlig tandställning som inte stör ditt fina utseende. Och på tal om utseende kan vi även ordna vitare tänder åt dig. Med tiden blir tänder alltmer missfärgade. Mycket kaffe, te och vindrickande, godis och snus kan missfärga tänderna. Hos oss kan du få ditt vita leende tillbaka. Boka in en tid för tandblekning med rimliga priser.

Har du behov av fylligare läppar kan vi även hjälpa dig med det. Med vår Filler får du den form på munnen som du alltid har önskat dig. Har du rynkor där du inte vill ha det, så kan vi så behandlar vi med Botox i Stockholm.

Vi är nämligen specialister och utbildade i alla muskler och nerver i ansiktet. Och vet hur vi ska behandla med Filler och Botox. För oss som är kunniga i hela ansiktets anatomi vet vi hur vi ska kunna hjälpa dig att få just den skönhet som du alltid har drömt om. Boka in dig för ett första samtal hos oss. Då kan du berätta vad du vill ha hjälp med och vi kan berätta hur vi arbetar.

Ebjuder skönhet med hög kvalitet

Du vet väl om att behandling med Filler och Botox inte innebär att du måste sjukskriva dig? Med andra skönhetsingrepp kan man behöva vila efteråt. Plastikoperationer innebär i regel att du måste sjukskriva dig en hel månad efteråt. Med behandlingar med Filler och Botox kan du gå direkt till jobbet efteråt, men kan behöva avstå från slitsamt fysiskt arbete eller hård träning. Däremot går det bra att ta en promenad i solskenet som bara är bra för hälsan i allmänhet.

Detta kan vi hjälpa dig med som din tandläkare i Högdalen:

  • akut tandläkartid om du har tappat en plomb, bitit av en tand eller har ont i en tand
  • långsiktig behandling med implantat, rotfyllning, kronor eller bryggor som ersätter tappade tänder
  • sedvanlig uppföljning för status på dina tänder med rådgivning för bra tandhygien
  • förebyggande tandvård av tandlossning eller hål i tänderna
  • tandblekning så att du får tillbaka dina vita tänder
  • skönhetsbehandling med Filler för fylligare läppar eller insjunkna kinder eller Botox mot rynkor eller mot nervryckningar som stör dig
  • högkostnadsskydd som sänker dina kostnader för tandläkarvård
  • avbetalningsplan för större ingrepp som implantat, rotfyllning och tandproteser

Ta kontakt och boka in dig redan idag för en första undersökning av dina tänder hos din tandläkare i Högdalen! Vi har generösa öppettider!