Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Tandläkare Huddinge

Tandläkare Huddinge

Behöver du få en tid hos tandläkare nära dig i Huddinge? Vi finns i Huddinge och erbjuder behandling av tandläkare för olika syften. Hos oss kommer du att hitta rimliga priser, tandläkare som är nära dig i Huddinge och som har stor empati och omsorg om dig, inte bara som patient, utan även om andra aspekter av din tandvård och munhälsa.

Välj de tjänster som du behöver hos din tandläkare i Huddinge:

  • en första undersökning av dina tänder
  • tandvård på lång sikt som uppföljning av behandling som du har fått tidigare
  • akut tandvård, om du har fått ont i tänderna, har tappat en plomb, fått hål i någon tand eller infektion i tandköttet, eller ont från en visdomstand
  • långvarig tandsjukvård
  • skönhetsingrepp:
    • Fillers
    • Botox

Vi har en bred palett av tandläkartjänster för dig som behöver en tandläkare i Huddinge. Hos oss kan du både boka in dig för förebyggande tandläkarbesök. Då kan vi gå igenom dina tänder och se om det finns brister i din tandvård. Vi kan ge dig viktiga rekommendationer om hur du kan ta hand om dina tänder så att du slipper höga tandläkarräkningar i framtiden.

Vägbeskrivning till vår tandläkarmottagning från Huddinge

Boka din tandläkare i Huddinge

Varför vänta? Boka in en dig för ditt tandläkarbesök redan nu. Behöver du en akut tandläkartid? Vi kan ta emot dig samma dag som du kanske har bitit av en tand, tappat en plomb eller har ont i någon tand. Då kan vi åtgärda det som du har akut behov av. Vi har generösa öppettider och kan ta emot akut.

Behöver du en mer långsiktig behandling för dina tänder? Vi erbjuder behandling med implantat om det är så att du har tappat en tand och vill ersätta den med ett implantat som verkligen sitter livet ut och som du inte kan skilja från dina andra tänder. Att ha en glugg i tandraden är något som många skäms för. Men kommer du till oss så ordnar vi gluggen så att du inte behöver tänka på det längre.

Har du behov av rotfyllning eller fyllning av hål i dina tänder, erbjuder vi snabb behandling som också är säker för dig som vår patient. Boka in dig redan idag, så får du snabb vård för de eventuella problem du har med dina tänder.

Vi har bra avbetalningsplaner om du behöver betala kostnaderna i mindre summor regelbundet. Ingen ska behöva skämmas för sina tänder, utan tvärtom vara stolt över hur tänderna ser ut. Därför ordnar vi med både avbetalningsplan och högkostnadsskydd åt dig som vår patient.

Ring oss och ställ alla dina frågor till oss. Vi besvarar dem gärna och kan berätta hur vi kan lösa problem med dina tänder.

Vad kostar tandläkarbesök?

Ett besök hos oss behöver inte vara dyrt, framförallt är ens tänder något som är värt att lägga sina pengar på.

För att underlätta för dig som patient, så kan du läsa mer om våra priser men även lära dig mer om vilka bidrag som man kan få vid besök hos tandläkare till oss oss.

 

Lista dig hos oss i Huddinge

Du vet väl om att du kan lista dig hos oss? Då blir vi din tandläkare i Huddinge och kallar dig på regelbundna tandläkarbesök. Vi kan ta hand om din hälsa gällande dina tänder och se till att förebygga tandlossning, dra ut visdomständer, behandla med tandbrygga, tandkrona och implantat.

Behöver du endast bra råd om munhälsa och tandvård, kan vi arbeta förebyggande med dina tänder och visa hur du på bästa sätt kan ta hand om dina tänder. Vi arbetar mycket förebyggande med tandlossning, tandställning, som till exempel invisalign och allmän förebyggande tandvård.

Ta kontakt och boka in ett första möte!