Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Tandläkare Stockholm

Tandläkare Stockholm

Innehållsförteckning

Behöver du gå till tandläkare, men drar dig lite grann för att gå dit? Då kan vi hjälpa dig genom att göra ditt tandläkarbesök så smärtfritt som det bara är möjligt. Vi är noga med att alla som kommer till oss ska känna sig trygga och bortskämda vid sitt tandläkarbesök. Vår tandläkarmottagning finns både i Bandhagen och Hässelby och vi arbetar som tandläkare i Stockholm. Bor du Stockholm, eller i någon av Stockholms förorter eller stadsdelar i Stockholm är du välkommen till vår tandläkarmottagning. 

Välj de tjänster som du behöver hos din tandläkare i Stockholm:

  • en första undersökning av dina tänder
  • tandvård på lång sikt som uppföljning av behandling som du har fått tidigare
  • akut tandvård, om du har fått ont i tänderna, har tappat en plomb, fått hål i någon tand eller infektion i tandköttet, eller ont från en visdomstand
  • långvarig tandsjukvård så att du i så stor utsträckning som möjligt ska kunna behålla dina egna tänder

Anlita oss som din tandläkare i Stockholm

Vi har mött patienter som har dåliga erfarenheter av tandläkare som inte har lyssnat på sina patienter. Sådant kan sätta sig som en skräck för de stackars patienterna. Vi har förstått att det kan vara hemskt att ha varit med om det. När de sedan kommer till en annan tandläkare så minns de hur det var förut.

Därför ser vi till att alltid lyssna noga på våra patienter, det du berättar för oss, tar vi hänsyn till och ser till så att ditt besök hos oss, din tandläkare i Stockholm ska vara ett så smärtfritt och trevligt tandläkarbesök som det bara går. Så när du bokar in dig för ett tandläkarbesök hos din tandläkare här i Stockholm – berätta gärna om det är så att du har tandläkarskräck, så att vi kan ta särskild hänsyn till dina tidigare erfarenheter och bemöta dig på rätt sätt.

4.2/5
"Sara är en toppenbra tandläkare för mig som har lite tandläkarskräck. Professionell, lugn, pedagogisk! Alla här har varit toppenbra med trevligt och professionellt bemötande!"
"Trevlig lokal, bra bemötande från all personal. Bra återkoppling och det är lätt att få och boka tid."
Trevlig personal och ett gott bemötande, rekommenderas starkt!

Hitta tandläkare i Stockholm

Vi har just nu mottagningar på två ställen i Stockholm, nedan hittar du kontaktuppgifter, adress och öppettider. Hos båda våra mottagningar hanterar vi allt från vanliga tandläkarbesök till fyllningar, implantat, rotbehandlingar, men även akut tandvård!

Mottagning i Bandhagen

Adress: Harpsundsvägen 76 2 Trappor

124 58, Bandhagen (Brevid MatDax)

Telefonnummer: 08-647 86 20
Mail: kontakt@bandhagendental.se

Öppettider:

Måndag-Torsdag 9.00-18.00

Mottagning i Hässelby

Adress: Valfrid Brodds Väg 33

165 71 Hässelby Stockholm

Telefon: 08-38 11 83 / 073-75 75 75 5
Mail: kontakt@bandhagendental.se

Öppettider:

Måndag – Söndag 10:00 – 20:00

Så får du ner priset för tandläkarbesöket

Du vet väl om att du alltid kan använda dig av ett högkostnadsskydd som Försäkringskassan har för varje tandläkarpatient? Det innebär att över en viss nivå, så kan du minska kostnaderna för avancerad tandläkarvård. Det gäller inte ingrepp i tänderna som syftar till att försköna dem, utan gäller medicinsk tandvård som är rimligt för att du ska ha en bra tandhälsa.

 

Tandläkare Stockholm

Tandvårdsbidrag och Högkostnadskydd

Vad är skillanden på tandvårdsbidrag och Högkostnadskydd?

Högkostnadskydd hos tandläkare i Stockholm

Till för dig med höga tandvårdskostnader

Kostander för tandläkarbesök upp till 3 000kr på ett år betalar man själv. Kostnader som överstiger detta får du följande ersättning för:

50% av kostnaderna som går över  3 000 kronor – Betalar du 3500kr under ett år, får du ersättning för 50% av 500kr, alltså 250kr.
85% av kostnaderna som överstiger 15 000 kronor.

Hur fungerar det i praktiken?

Vi som är anslutna till försäkringskassan, drar av detta från din kostnad hos oss.

Vi ser till helheten när du är vår patient, och bemöter dig på så sätt att du ska känna att du inte bara är vilken patient som helst, så boka in dig redan idag för ett första tandläkarbesök.

Tandvårdsbidrag i Stockholm

Vi är anslutna till försäkringskassan, vilket innebär att du som patient hos oss kan nyttja tandvårdsbidraget. Vi kan kontrollera detta när du besöker oss och du som patient behöver inte skicka in något kvitto eller dylikt.

Fördelen med tandvårdsbidrag

Utöver den självklara anledningen att du som patient inte behöver betala lika mycket från din egna ficka, är att du vid nyttjande regelbundet också besöker din tandläkare regelbundet. Alltså ser du till att då och då kontrollera dina tänder och ta hand om eventuella problem som uppstår. I det långa loppet leder det till att du får en bättre tandhälsa.

Detta är en stor del att syftet fylls på varje år men endast går att spara ett år, för att man då regelbundet ska gå till tandläkaren.

Hur mycket tandvårdsbidag får man i Stockholm?

Upp till 23 år är tandvården i Stockholm gratis. Detta gäller även i övriga landet. Är du mellan 24 år – 29 år får du 600kr i bidrag varje år. Mellan 24 år – 29 år får du 300kr i bidrag per år och slutligen 65+ år 600kr i tandvårdsbidrag per år.

24 - 29 år
0 kr
24 - 29 år
0 kr
65+ år
0 kr

Hur länge får man spara tandvårdsbidrag?

Som tidigare nämnt går det att spara tandvårdsbidraget ett år, om du har mer funderingar kring detta så är ni varmt välkomna att kontakta oss som är rutinerade samt erfarna tandläkare i Stockholm!