Tandläkare Stockholm

Tandläkare Stockholm

Behöver du gå till tandläkare, men drar dig lite grann för att gå dit? Då kan vi hjälpa dig genom att göra ditt tandläkarbesök så smärtfritt som det bara är möjligt. Vi är noga med att alla som kommer till oss ska känna sig trygga och bortskämda vid sitt tandläkarbesök. Vår tandläkarmottagning finns både i Bandhagen och Hässelby och vi arbetar som tandläkare i Stockholm. Bor du Stockholm, eller i någon av Stockholms förorter eller stadsdelar i Stockholm är du välkommen till vår tandläkarmottagning. 

Välj de tjänster som du behöver hos din tandläkare i Stockholm:

  • en första undersökning av dina tänder
  • tandvård på lång sikt som uppföljning av behandling som du har fått tidigare
  • akut tandvård, om du har fått ont i tänderna, har tappat en plomb, fått hål i någon tand eller infektion i tandköttet, eller ont från en visdomstand
  • långvarig tandsjukvård så att du i så stor utsträckning som möjligt ska kunna behålla dina egna tänder

Anlita oss som din tandläkare i Stockholm

Vi har mött patienter som har dåliga erfarenheter av tandläkare som inte har lyssnat på sina patienter. Sådant kan sätta sig som en skräck för de stackars patienterna. Vi har förstått att det kan vara hemskt att ha varit med om det. När de sedan kommer till en annan tandläkare så minns de hur det var förut.

Därför ser vi till att alltid lyssna noga på våra patienter, det du berättar för oss, tar vi hänsyn till och ser till så att ditt besök hos oss, din tandläkare i Stockholm ska vara ett så smärtfritt och trevligt tandläkarbesök som det bara går. Så när du bokar in dig för ett tandläkarbesök hos din tandläkare här i Stockholm – berätta gärna om det är så att du har tandläkarskräck, så att vi kan ta särskild hänsyn till dina tidigare erfarenheter och bemöta dig på rätt sätt.

Så får du ner priset för tandläkarbesöket

Du vet väl om att du alltid kan använda dig av ett högkostnadsskydd som Försäkringskassan har för varje tandläkarpatient? Det innebär att över en viss nivå, så kan du minska kostnaderna för avancerad tandläkarvård. Det gäller inte ingrepp i tänderna som syftar till att försköna dem, utan gäller medicinsk tandvård som är rimligt för att du ska ha en bra tandhälsa. Vi ser till helheten när du är vår patient, och bemöter dig på så sätt att du ska känna att du inte bara är vilken patient som helst, så boka in dig redan idag för ett första tandläkarbesök.