Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Tandläkare Stureby

Tandläkare Stureby

Behöver du få tag i en duktig tandläkare som bryr sig om dig som patient, lite mer än andra tandläkare som du har träffat? Då ska du komma till oss som är din tandläkare i Stureby! Vi har tandläkarmottagning i Stureby och finns nära din bostad. I Stureby och de södra förorterna vänder vi oss till små och stora patienter. 

Vi är din professionella tandläkare med lång erfarenhet av tandvård, akut tandvård, behandling med implantat, tandproteser som kronor och broar, större ingrepp såsom rotfyllning, åtgärdet av hotande tandlossning. Vad du än behöver av din tandläkare så kan vi erbjuda det.

Tandläkare i Stureby med breda tjänster

Vi erbjuder även skönhetsingrepp som till exempel tandblekning, fylligare läppar med Filler, eller färre rynkor med Botox. Som din tandläkare i Stureby kan vi erbjuda tjänster för din tandvård från en bred palett av tandhälsa, skönhetsvård och ge dig möjligheten att kunna le brett igen och slippa skämmas för tänderna.

Därför ska du boka in dig hos oss, din tandläkare i Stureby:

  • Vi erbjuder både förebyggande tandvård och akut tandvård
  • Hos oss hittar du bara rimliga priser för dina tandläkarbesök
  • Du har alltid möjlighet att få högkostnadsskydd när du kommer över en viss nivå för kostnaderna för din tandvård
  • Vi månar inte bara om din tandhälsa – även om den är jätteviktig och kommer i första hand – men vi bryr oss även om att du ska ha snygga tänder när du ler
  • Vi ser till helheten när du är vår patient, och bemöter dig på så sätt att du ska känna att du inte bara är vilken patient som helst

Lätt få akut hjälp

Har du precis bitit av en tand? Eller tappat en plomb? Då behöver du en akut tid för tandvård hos oss. Vi tar emot akuta patienter som behöver tandläkare samma dag. Ring oss så snart som du behöver hjälp med en avbiten tand eller akuta smärtor i tänderna. Vi gör allt för att kunna hjälpa dig så snart vi bara kan och ger lindring så att du inte ska behöva ha ont. I Stureby finns vi nära dig så att du inte ska behöva resa så långt för att få rätt tandvård i Stureby.

När den akuta smärtan sedan har lagt sig så kan vi hjälpa dig med en mer långsiktig behandling som syftar till att förbättra dina tänder. Vi kan lägga in åtgärder för att du ska ha bättre fyllningar i dina tänder, förebygga tandlossning, dra ut visdomständer och ge allmänna råd och tips så att du i längden får bättre tänder.

Även tjänster för skönhet

Vi kan erbjuda färre rynkor och fylligare läppar. Eftersom vi kan alla rutiner för hälsa, hygien och medicinska instrument och är specialister på muskler och nerver i ansiktet, är vi experter på injektioner just i ansiktet. Vi är duktiga på det vi gör och kan ge dig råd och tips om hur du kan göra ditt leende ännu finare, bländande och vackert.

Låt oss hjälpa dig och ta kontakt, så att du kan le mot omvärlden igen!