Vi har sommarstängt från idag 24/7 och åter tillbaka 21/8, Glad Sommar!

Botox  Stockholm

Botox  Stockholm

Har du också funderat på att besöka någon som är professionell och som erbjuder behandling med Botox i Stockholm? Du är inte ensam, det är många fler som har börjat använda Botox mot sina rynkor. Vi ser att hela skönhetsbranschen har vuxit mycket under de senaste 10 åren.

Likväl som i många andra branscher, är de flesta företag koncentrerade till Stockholm med förorter. Det är därför naturligt att de flesta skönhetssalonger också finns i Stockholm. 

behandling botox i stockholm

Anlita tandläkare för Botox i Stockholm

Varför inte få en Botox behandling av en tandläkare? Vi som arbetar som tandläkare och tandsköterskor har alla en hög utbildning. Under utbildningens gång och efter flera år i branschen har vi lärt oss både hur vi kan ge injektioner på ett smärtfritt sätt och hur ansiktets anatomi fungerar. Vi har en lång utbildning där vi har studerat muskler och nerver i ansiktet och halsen. Du kan knappt få någon annan som bättre än av oss som kan läran om anatomi och nerver. 

 

Om du går till en tandläkare för att få Botox så kommer du att vara trygg med att allt går rätt till, vilket dessvärre inte riktigt gäller om du går till en skönhetssalong. Tyvärr är just skönhetsbranschen en av de områden som knappt har någon reglering, ingen kontroll eller myndighet som kontrollerar dem. Alla tandläkare och tandsköterskor lyder under Socialstyrelsen och vi har stränga regler att förhålla oss till. Det gör att du som kund kan känna dig helt trygg med att allt går rätt till när du får en behandling med Botox i Stockholm. Vi jobbar även lokalt med botox i Huddinge.


Har du:

  • rynka över läppar
  • nervryckningar var som helst i ansiktet
  • rynkor på halsen
  • rynkor i dekolletage
  • rynkor i pannan
  • rynkor vid skattkråkor vid ögonen

I så fall är Botox det mest effektiva behandlingen för att bli kvitt rynkorna. Det marknadsförs krämer som ska ta bort rynkorna men nästan alla ansiktskrämer innehåller bara fett och vatten. Det är säkert bra för huden, men tar absolut inte bort några rynkor. Så det enda som faktiskt tar bort rynkorna är Botox. Varför då? Hur kommer det sig?

Botox förhindrar rynkorna i huden

Botox är en förkortning av Clostridium botulinum neurtoxin. Ordet toxin på slutet av namnet tyder på att det är ett slags gift, och det är enkelt uttryckt ett nervgift. Det gör så att nerven, där vi injicerar det slappnar av och inte bildar någon rynka i ansiktet eller på halsen. Detta nervgift injicerar vi i små, små doser som inte är farligt.

I medicinska sammanhang använder man botox i muskler för att stilla kramper i fötter och händer. Är det så att man har nervryckningar eller kramper i musklerna så lindrar Botox. Av en händelse upptäckte en läkare att hennes patient bad om att få upprepade behandlingar med Botox, då hon märkte att rynkorna som hon brukade ha i ansiktet försvann. Sedan var sagan om Botox all.

Boka in ett första besök separat för en behandling med Botox eller varför inte boka in Botox i samband med ditt tandläkarbesök? Då går du från vår tandläkarmottagning i Stockholm med färre rynkor i ansiktet eller halsen och vackrare än någonsin förut!